Slagerij Smit

Slagerij Smit

Familiebedrijf
Slagerij Smit is een kleinschalig, ambachtelijk familiebedrijf en wil dat ook blijven. Wij houden van een familiaire sfeer, een ‘dorpsgevoel’ in hartje stad.

Kwaliteit
Slagerij Smit staat voor een goed stuk vlees van topkwaliteit, uit eigen regio. Wij selecteren zelf het vee en verwerken dit tot de bekende heerlijke producten. Zo weten we wat wij in huis halen en kunnen wij een constante kwaliteit bieden.

Producten
In onze slagerij vindt u onze echte grillspecialiteiten, zoals spareribs, kippenbouten, drumsticks, pizza’s, Zeeuws spek en gehaktballen. Uit eigen worstmakerij komen veel van onze heerlijke vleeswaren en worsten. Dit ziet u niet alleen, dit proeft u zeker! Niet te vergeten, onze maaltijden en broodjes. Altijd vers en smaakvol.

Lekkerste gehakt van Nederland
Slagerij Smit bestaat sinds 1900. Veel van onze vleesproducten bereiden we zelf, onder andere onze worst. We krijgen het vlees geleverd van vaste leveranciers uit de regio. Dit is een voordeel voor ons, maar ook voor u. Zo krijgt u altijd een kwaliteitsproduct op tafel. Het aanbieden van het lekkerste vlees is iets waar wij continu mee bezig zijn. En dat loont, want in 2007 is ons gehakt door een vakjury bekroond tot ‘lekkerste gehakt van Nederland’. Gehakt is een veel gekocht product, dus op deze onderscheiding zijn we erg trots.

Contact

Bilgaardpassage 81
8918 HT  Leeuwarden

058 266 47 59
slagerijsmit@live.nl
slagerijsmit.com

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag: 08.30 – 18.00 uur
woensdag: 08.30 – 18.00 uur
donderdag: 08.30 – 18.00 uur
vrijdag: 08.30 – 18.00 uur
zaterdag: 08.30 – 16.00 uur
zondag: gesloten