Activiteiten 2018

Een overzicht van georganiseerde activiteiten en evenementen in Winkelcentrum Bilgaard in 2018.

Food en braderie (26 mei 2018)
U liep uw neus achterna, want op deze dag organiseerden wij een foodmarkt. Daar kreeg je trek van! En als uw lekkere trek gestild was dan kon u nog fijn een rondje lopen over onze braderie. Het was gezellig in Winkelcentrum Bilgaard!

Braderie (23 juni 2018)
We haalden in juni alle marktkramen weer van stal voor onze inmiddels traditionele braderie. Door het hele winkelcentrum en op het plein werden tal van goederen uitgestald. Komt dat zien, komt dat zien!

Zomermarkt (14 juli 2018)
Het was met recht Summertime! Gezellig shoppen en slenteren in Winkelcentrum Bilgaard en op het plein tussen alle marktkramen! Dat is nou echt het 'zomergevoel' van Winkelcentrum Bilgaard!

Bruisend Bilgaard (22 september 2018)
Bruisend Bilgaard is het jaarlijks terugkerende wijkfeest in Winkelcentrum Bilgaard en in de gehele wijk Bilgaard. Er was een hele grote braderie, een rommelmarkt voor kinderen, veel live optredens en eten/hapjes van de diverse culturen die in onze mooie multi-culti-wijk vertegenwoordigd zijn. Gezellig!

Sinterklaas & Freubelfair (24 november 2018)
Op 24 november bracht Sinterklaas een bezoek aan Winkelcentrum Bilgaard. Dit beloofde weer een heel kinder-spektakel te worden. En dat niet alleen want een bezoek aan Winkelcentrum Bilgaard was deze dag dubbel zo leuk want het centrum werd gevuld met allemaal kraampjes waarop freubelisten hun prachtigste creaties ten toon stelden.

Streekmarkt & Braderie (28 november 2018)
Onze Streekmarkt is een themamarkt met streekeigen producten waarop (agrarische) bedrijven, hobbyisten en liefhebbers hun producten aan je ten toon stellen. Op deze streekmarkt kon je proeven en enige tekst en uitleg krijgen van de ambachtelijke producent die het zelf heeft gemaakt of geoogst. Wat is immers leuker dan uitleg te krijgen van de maker zelf. Vanmorgen lag het nog op het veld, hing het nog in de boom, zwom het nog in het water of vloog het nog. Back-to-basic in Winkelcentrum Bilgaard!

Kerstmarkt (8 december 2018)
De Kerstmarkt in winkelcentrum Bilgaard was dé plek om optimaal in de kerstsfeer te komen. Bekeek de prachtige kerstdecoraties, shop de mooiste kerstkleding en genoot van de geurige lekkernijen. Door het centrum klinken de gezelligste kerstliederen dus mocht je nog niet in de kerststemming zijn; na een bezoek aan de Kerstmarkt in Winkelcentrum Bilgaard kwam je daar niet meer onderuit!

Wintermarkt (22 december 2018)
Iedereen kwam naar onze Wintermarkt voor de laatste kerstinkopen! Ook dit jaar hadden we weer gezorgd voor een gezellige en bijzondere samenstelling van winterse producten, eten en drinken en andere niet-te-missen snuisterijen. In gezellige kraampjes waren er genoeg kansen om te slagen voor je last-minute kerstinkopen!

Outletmarkt (29 december 2018)
In Winkelcentrum Bilgaard was zaterdag 29 december een Outletmarkt. Het gehele centrum was op deze dag gevuld met marktkramen waarop winkeliers en standhouders hun speciale aanbiedingen aanprezen.