Activiteiten

Komende activiteiten

Kalender 2019
Er zullen een boel activiteiten georganiseerd worden in 2019, controleer regelmatig deze pagina om op de hoogte te blijven!

20 April - Paasbraderie
Op 20 April kun jij bij Winkelcentrum Bilgaard shoppen op z'n paasbest! Kom tijdens het paasweekend lekker snuffel en struinen op onze Paasbraderie. Shop de beste ingrediënten voor het paasdiner of scoor een prachtige nieuwe outfit. Zo kun jezelf ook op z'n paasbest voor de dag komen!

18 Mei - Foodmarkt
Loop uw neus achterna, want op 18 mei organiseren wij een foodmarkt. Daar krijg je trek van! En als uw lekkere trek gestild is kunt u nog fijn een rondje lopen over onze braderie. Het wordt smullen in Winkelcentrum Bilgaard!

15 Juni - Wijkvlooienmarkt
Op 15 juni halen wij alle marktkramen weer van stal voor onze wijkvlooienmarkt. Door het hele winkelcentrum en op het plein worden tal van goederen uitgestald. Komt dat zien, komt dat zien!

13 Juli - Zomermarkt
Het wordt met recht Summertime! Gezellig shoppen en slenteren in Winkelcentrum Bilgaard en op het plein tussen alle marktkramen! Dat is nou echt het 'zomergevoel' van Winkelcentrum Bilgaard!

31 Augustus - Back to School Braderie
Het is weer voorbij die mooie zomer…… Moet jij ook bijna weer naar school? Kom naar onze back-to-school-braderie en scoor al je benodigdheden voor een top-dag op school!

Laatste activiteiten

Hieronder een overzicht van eerder georganiseerde activiteiten en evenementen in Winkelcentrum Bilgaard.

Outletmarkt (29 december 2018)
In Winkelcentrum Bilgaard was zaterdag 29 december een Outletmarkt. Het gehele centrum was op deze dag gevuld met marktkramen waarop winkeliers en standhouders hun speciale aanbiedingen aanprezen.

Wintermarkt (22 december 2018)
Iedereen kwam naar onze Wintermarkt voor de laatste kerstinkopen! Ook dit jaar hadden we weer gezorgd voor een gezellige en bijzondere samenstelling van winterse producten, eten en drinken en andere niet-te-missen snuisterijen. In gezellige kraampjes waren er genoeg kansen om te slagen voor je last-minute kerstinkopen!

Kerstmarkt (8 december 2018)
De Kerstmarkt in winkelcentrum Bilgaard was dé plek om optimaal in de kerstsfeer te komen. Bekeek de prachtige kerstdecoraties, shop de mooiste kerstkleding en genoot van de geurige lekkernijen. Door het centrum klinken de gezelligste kerstliederen dus mocht je nog niet in de kerststemming zijn; na een bezoek aan de Kerstmarkt in Winkelcentrum Bilgaard kwam je daar niet meer onderuit!

Streekmarkt & Braderie (28 november 2018)
Onze Streekmarkt is een themamarkt met streekeigen producten waarop (agrarische) bedrijven, hobbyisten en liefhebbers hun producten aan je ten toon stellen. Op deze streekmarkt kon je proeven en enige tekst en uitleg krijgen van de ambachtelijke producent die het zelf heeft gemaakt of geoogst. Wat is immers leuker dan uitleg te krijgen van de maker zelf. Vanmorgen lag het nog op het veld, hing het nog in de boom, zwom het nog in het water of vloog het nog. Back-to-basic in Winkelcentrum Bilgaard!

Sinterklaas & Freubelfair (24 november 2018)
Op 24 november bracht Sinterklaas een bezoek aan Winkelcentrum Bilgaard. Dit beloofde weer een heel kinder-spektakel te worden. En dat niet alleen want een bezoek aan Winkelcentrum Bilgaard was deze dag dubbel zo leuk want het centrum werd gevuld met allemaal kraampjes waarop freubelisten hun prachtigste creaties ten toon stelden.

Bruisend Bilgaard (22 september 2018)
Bruisend Bilgaard is het jaarlijks terugkerende wijkfeest in Winkelcentrum Bilgaard en in de gehele wijk Bilgaard. Er was een hele grote braderie, een rommelmarkt voor kinderen, veel live optredens en eten/hapjes van de diverse culturen die in onze mooie multi-culti-wijk vertegenwoordigd zijn. Gezellig!

Zomermarkt (14 juli 2018)
Het was met recht Summertime! Gezellig shoppen en slenteren in Winkelcentrum Bilgaard en op het plein tussen alle marktkramen! Dat is nou echt het 'zomergevoel' van Winkelcentrum Bilgaard!

Braderie (23 juni 2018)
We haalden in juni alle marktkramen weer van stal voor onze inmiddels traditionele braderie. Door het hele winkelcentrum en op het plein werden tal van goederen uitgestald. Komt dat zien, komt dat zien!

Food en braderie (26 mei 2018)
U liep uw neus achterna, want op deze dag organiseerden wij een foodmarkt. Daar kreeg je trek van! En als uw lekkere trek gestild was dan kon u nog fijn een rondje lopen over onze braderie. Het was gezellig in Winkelcentrum Bilgaard!

Kerstmarkt (15 & 16 december 2017)
In 2017 hadden we voor het eerst maar liefst TWEE dagen kerstmarkt in Bilgaard. Dubbel feest dus. Lees meer en bekijk de foto's...

Freubelfair (18 november 2017)
Bezoekers aan winkelcentrum Bilgaard keken op 18 november werkelijk hun ogen uit toen ze over de markt liepen. Lees meer en bekijk de foto's...

Herfstmarkt (14 oktober 2017)
Op zaterdag 14 oktober was er in Winkelcentrum Bilgaard een gezellige Herfstmarkt. En gezellig was het! Lees meer en bekijk de foto's...