Activiteiten

Komende activiteiten

Kalender 2019
Er zullen een boel activiteiten georganiseerd worden in 2019, controleer regelmatig deze pagina om op de hoogte te blijven!

Laatste activiteiten

Hieronder een overzicht van eerder georganiseerde activiteiten en evenementen in Winkelcentrum Bilgaard.

29 december - Outletmarkt
In Winkelcentrum Bilgaard is zaterdag 29 december een Outletmarkt. Het gehele centrum is op deze dag gevuld met marktkramen waarop winkeliers en standhouders hun speciale aanbiedingen aanprijzen. Komt dat zien, komt dat zien!

22 december - Wintermarkt
Kom naar onze Wintermarkt voor je laatste kerstinkopen! Ook dit jaar hebben we weer gezorgd voor een gezellige en bijzondere samenstelling van winterse producten, eten en drinken en andere niet-te-missen snuisterijen. In gezellige kraampjes zijn er genoeg kansen om te slagen voor je last-minute kerstinkopen!

8 december - Kerstmarkt
De Kerstmarkt in winkelcentrum Bilgaard is dé plek om optimaal in de kerstsfeer te komen. Bekijk de prachtige kerstdecoraties, shop de mooiste kerstkleding en geniet van de geurige lekkernijen. Door het centrum klinken de gezelligste kerstliederen dus mocht je nog niet in de kerststemming zijn; na een bezoek aan de Kerstmarkt in Winkelcentrum Bilgaard kun je daar niet meer onderuit!

28 november - Streekmarkt & Braderie
Onze Streekmarkt is een themamarkt met streekeigen producten waarop (agrarische) bedrijven, hobbyisten en liefhebbers hun producten aan je ten toon stellen. Op deze streekmarkt kun je proeven en enige tekst en uitleg krijgen van de ambachtelijke producent die het zelf heeft gemaakt of geoogst. Wat is immers leuker dan uitleg te krijgen van de maker zelf. Vanmorgen lag het nog op het veld, hing het nog in de boom, zwom het nog in het water of vloog het nog. Back-to-basic in Winkelcentrum Bilgaard!

24 november - Sinterklaas & Freubelfair
Op 24 november brengt Sinterklaas een bezoek aan Winkelcentrum Bilgaard. Dit beloofd weer een heel kinder-spektakel te worden. En dat niet alleen want een bezoek aan Winkelcentrum Bilgaard is deze dag dubbel zo leuk want het centrum wordt gevuld met allemaal kraampjes waarop freubelisten hun prachtigste creaties ten toon stellen. Zoekt u dus nog iets origineels om weg te geven tijdens de feestdagen: Kom langs op 24 november en laat u verassen door de Sint en de Freubelisten!

Bruisend Bilgaard 22 september
Bruisend Bilgaard is het jaarlijks terugkerende wijkfeest in Winkelcentrum Bilgaard en in de gehele wijk Bilgaard. Er was een hele grote braderie, een rommelmarkt voor kinderen, veel live optredens en eten/hapjes van de diverse culturen die in onze mooie multi-culti-wijk vertegenwoordigd zijn. Gezellig!

Zomermarkt 14 juli
Het was met recht Summertime! Gezellig shoppen en slenteren in Winkelcentrum Bilgaard en op het plein tussen alle marktkramen! Dat is nou echt het 'zomergevoel' van Winkelcentrum Bilgaard!

Braderie 23 juni
We haalden in juni alle marktkramen weer van stal voor onze inmiddels traditionele braderie. Door het hele winkelcentrum en op het plein werden tal van goederen uitgestald. Komt dat zien, komt dat zien!

Food en braderie 26 mei
U liep uw neus achterna, want op deze dag organiseerden wij een foodmarkt. Daar kreeg je trek van! En als uw lekkere trek gestild was dan kon u nog fijn een rondje lopen over onze braderie. Het was gezellig in Winkelcentrum Bilgaard!

Kerstmarkt 15 & 16 december
In 2017 hadden we voor het eerst maar liefst TWEE dagen kerstmarkt in Bilgaard. Dubbel feest dus. Lees meer en bekijk de foto's...

Freubelfair 18 november
Bezoekers aan winkelcentrum Bilgaard keken op 18 november werkelijk hun ogen uit toen ze over de markt liepen. Lees meer en bekijk de foto's...

Herfstmarkt 14 oktober
Op zaterdag 14 oktober was er in Winkelcentrum Bilgaard een gezellige Herfstmarkt. En gezellig was het! Lees meer en bekijk de foto's...